A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів географії

Дата: 13.02.2019 14:44
Кількість переглядів: 110

12 лютого на базі Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів географії та економіки.Члени методичного об’єднання відвідали показовий  урок-мультимедійну презентацію у 8 - В класі з теми «Озера України, їх типи, водосховища та канали», який на високому методичному рівні провела Валентина Михайлівна Дудко, старший учитель Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Вдало підібрані методи навчання (інтерактивні, проблемні, практичні, інформаційно-комп’ютерних технологій, наочні), прийоми та форми роботи (бесіда, віртуальна розповідь, картографічний практикум, есе, релакс - озвучення) дали змогу вчителю зробити урок насиченим, змістовним, цікавим та сприяли гарному засвоєнню здобувачами освіти навчального матеріалу.

Вчителі географії переглянули презентацію  досвіду роботи Валентини Михайлівни з проблеми «Формування географічних компетентностей в позакласній роботі з географії».

Своїми враженнями та особливостями конкурсних випробувань ділилась переможець І туру, лауреат відбіркового етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019» в номінації «Географія» Грибовська  Наталія  Василівна – учитель географії вищої кваліфікаційної категорії  Смичинської ЗОШ І-ІІІ ст. Городнянської міської ради.

Відповідно до плану роботи методичного об’єднання було проаналізовано результати ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із географії та економіки, обговорено напрямки роботи з обдарованими учнями (методист методичного кабінету відділу освіти Городнянської міської ради О.О.Сорока).

Члени методичного об’єднання отримали приємні враження від діючого сучасного кабінету географії навчального закладу.

 
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень