A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Нас єднає мова!

Дата: 24.02.2020 14:42
Кількість переглядів: 110

21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Це свято дає нам можливість ще дужче відчути те, що ми є українці, ми є народ, який знає своє коріння, знає свою солов’їну мову.

Саме цього дня на базі Городнянського ліцею №1 пройшло засідання методоб’єднання вчителів-словесників відповідно до плану роботи на 2019-2020 р. Під гаслом «Нас єднає мова» у закладі пройшла квест-гра «Мова – це ДНК нації», яку на високому методичному рівні організували та провели вчителі української мови та літератури  Городнянського ліцею №1 Кисіль В.С. та Шоман Н.Ф.

У грі брали участь 2 команди учнів ліцею, учасників та переможців мовно-літературних конкурсів та олімпіад. Рухаючись за маршрутним листом зі станції до станції, юні знавці української мови виконували різні завдання: написати есе, впізнати за малюнком та пояснити значення фразеологізмів, виконати вправи з культури мовлення, знайти походження та значення слів за словниками української мови та інше.

Усі члени методоб’єднання були залучені в гру. Кожен з присутніх мав можливість попрацювати над збагаченням знань з мови, оцінити роботу команд, відвідати кожну зі станцій.

Після підбиття підсумків гри, відбулося обговорення заходу, на якому кожен присутній презентував свою «торбинку зі скарбом», висловлюючи враження.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень