A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів інформатики

Дата: 08.04.2019 14:41
Кількість переглядів: 144

26 березня на базі Городнянської гімназії відбулося засідання методичного об’єднання вчителів інформатики з проблеми «Інноваційний підхід до освітнього процесу на уроках інформатики».

За круглим столом в дружній обстановці відбувся обмін досвідом роботи з теми між вчителями-предметниками.

Керівник методичного об’єднання, страший учитель, вчитель інформатики Городнянської гімназії Позняк Р.Ю., висвітлив питання «Використання інтернет-ресурсів в освітньому процесі на уроках інформатики».

Вчителі цього ж освітнього закладу Желдак Д.О. та Желдак О.М. запропонували увазі членам методичного об’єднання творчий звіт кафедри вчителів інформатики, трудового навчання (відео).

Вчитель інформатики Бутівської ЗОШ І-ІІІ ст. Єронін О.В. ділився досвідом роботи з проблеми «Дистанційні форми навчання в ЗЗСО: створення онлайн-уроків для здобувачів освіти».

Мультимедійну презентацію «Інтеграція навчальних дисциплін на уроках інформатики як ефективний засіб формування ключових компетентностей учнів» показав вчитель Смичинської ЗОШ І-ІІІ ст. Зеленський А.М.

Мельниченко О.Ю., вчитель інформатики Городнянської ЗОШ І ступеня, ознайомив присутніх з формами та методами роботи на уроках інформатики в початкових класах, звернув увагу на  оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти початкової ланки з даного предмета.

Сорока О.О., методист МК відділу освіти Городнянської міської ради, проаналізувала результативність участі команд здобувачів освіти в ІІ та ІІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та ІКТ.

Засідання МО вчителів інформатики відбулося згідно плану роботи.

 
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень