A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методоб’єднання вчителів англійської мови на базі Смичинського ліцею

Дата: 24.02.2020 14:37
Кількість переглядів: 116

20 лютого відбулося чергове засідання методобєднання вчителів англійської мови на базі Смичинського ліцею згідно з планом роботи на 2019-2020 н.р.

Показовий урок у 8 класі на тему «Books in our lives» підготувала та провела вчитель англійської мови Смичинського ліцею, вчитель вищої кваліфікаційної категорії, Нянченко Л.М. Підібрані методи та прийоми сприяли підвищенню пізнавальної діяльності учнів на уроці. Любов Миколаївна зробила самоаналіз уроку, презентувала свій досвід роботи. Усі члени МО залучилися до обговорення, висловили свої враження.

Учитель англійської мови Городнянського ліцею №2 Пилипенко Т.М. виступила з питання щодо основних вимог до оформлення та оцінювання письмових робіт загалом та зокрема щодо оцінювання письмових робіт на ЗНО та Всеукраїнській учнівській олімпіаді з англійської мови.

Бойко Н.П., учитель англійської мови Городнянського ліцею №2, керівник методоб’єднання, ознайомила з рекомендаціями щодо ведення шкільної документації з предмета англійська мова та оформлення кабінету іноземних мов, переліку документів.

Дяговець С.В., методист відділу освіти, проінформувала про те, що МОНУ надіслало для практичного використання методичні рекомендації щодо особливостей проведення ДПА з іноземних мов у 2019-2020 н.р., зупинилася на вимогах до складових частин атестації.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень