A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів математики

Дата: 22.02.2019 13:58
Кількість переглядів: 94

19 лютого 2019 року в приміщенні Городнянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 відбулося засідання методичного об’єднання вчителів математики. Показові уроки провели: старший учитель, вчитель вищої кваліфікаційної категорії Шарудило Олександра Михайлівна з теми «Порівняння десяткових дробів (математика, 5-А клас) та вчитель математики вищої кваліфікаційної категорії Крикун Ірина Михайлівна з теми «Розв’язування задач за теоремою Піфагора» (геометрія, 8-В клас). Вчителі використали мультимедійні презентації до своїх уроків.  Вдало підібрані методи навчання, форми та прийоми роботи дали змогу педагогам зробити уроки насиченими, пов’язаними з життям, сприяли гарному засвоєнню навчального матеріалу здобувачами освіти, які були досить активними на уроках. Обидва уроки пройшли на високому методичному рівні, досягли своєї мети.

Олександра Михайлівна та Ірина Михайлівна, як вчителі, які атестуються, презентували колегам свої здобутки та досягнення за міжатестаційний період, а також ділились досвідом роботи з методичних проблем. Ірина Михайлівна розкрила проблему «Ігрові ситуації на уроках математики як спосіб активізації піднавальної діяльності здобувачів освіти», охарактеризувала значення використання дидактичних ігор в освітньому процесі, суть яких полягає в розв’язуванні пізнавальних завдань, сформульованих в цікавій, привабливій і популярній формі, що дає змогу вчителю добитися розуміння математичних понять і, отже, зацікавити учнів предметом.

Олександра Михайлівна ділилась досвідом роботи з проблеми «Шляхи формування наскрізних змістових ліній на уроках математики». Вчителька зупинилась на реалізації в освітньому процесі наскрізних змістових ліній «Екологічна безпека та сталий розвиток», «Здоров’я і безпека», «Підприємливість і фінансова грамотність», «Громадянська відповідальність». Обидва педагоги  підтверджували свої виступи конкретними прикладами, світлинами у вищеназваних презентаціях.

Відповідно до плану роботи методичного об’єднання було проаналізовано резельтати ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіали з математики, обговорено напрямки роботи з обдарованими учнями (методист методичного кабінету відділу освіти Городнянської міської ради О.О.Сорока).

Засідання методичного об’єднання вчителів математики відбулося згідно плану роботи.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень