A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об'єднання вчителів музичного мистецтва закладів загальної середньої освіти громади

Дата: 27.02.2019 12:53
Кількість переглядів: 97

       21 лютого 2019 року відбулося засідання методичного об?єднання вчителів музичного мистецтва на базі Смичинської ЗОШ І-ІІІ ст..

   Було відвідано та обговорено показовий урок музичного мистецтва в 7 класі. Тема уроку «Популярна музика – зіркові імена», вчитель Ушак Олександр Андрійович. Учні були ознайомлені з популярною музикою, з історією поп-музики та творчістю видатних виконавців поп-музики. Педагог розвивав уміння учнів надавати характеристику  поп-хітам, виховував інтерес до популярної музики, інтерес до творчості видатних поп-виконавців.

Учитель та учні мають гарні вокальні дані. На уроці виконувалася пісня «Учора» групи Бітлз в українському перекладі, вчитель акомпонував на гітарі. На уроці використовувалися ноутбук, проектор, аудіоапаратура, інтерактивні методи навчання. Урок проведений на високому методичному рівні.

    Ушак О.А., учитель музичного мистецтва, учитель вищої категорії, поділився досвідом роботи з проблеми «Формування  художньо-естетичних компетенцій засобами музичного мистецтва». 

  Засідання закінчилося виступом фольклорного гуртка учнів  Смичинської ЗОШ І-ІІІст., керівником якого є Ушак О.А. Всі присутні були у захваті  від музично-літературної композиції «Віночок українських народних пісень».

 

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень