A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання семінару-практикуму вихователів ЗДО «По роботі честь, по заслузі - слава»

Дата: 06.02.2019 12:33
Кількість переглядів: 188

31 січня на базі Городнянського ясла-садка №4 відбулось засідання семінару-практикуму вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «Формування професійної компетентності педагогів щодо економічного виховання дошкільнят».

До уваги присутніх вихователем І категорії Стаценко Тетяною Володимирівною було представлено заняття-розвагу  «Багато професій у нашій країні» за участю дітей середньої групи №3 «Віночок», у ході якого вихованці показали свої знання різних професій, розповіли як славиться Україна своїми майстрами – умільцями, виявили справжній артистизм, перевтілюючись у відповідний професійний образ.

Не менш талановитими були і батьки дошкільнят, які підготували виставку творчих робіт та розповіли про свої професії. Мами-майстрині Міхеєва Галина Павлівна та Позняк Яна Миколаївна представили присутнім  свої захоплення: ляльки в святковому вбранні ручної роботи, картини, вишиті бісером, вишиванки, вив’язані речі.

Учасники семінару-практикуму підвищили свій фаховий рівень щодо форм, методів роботи з дітьми з економічного виховання, ознайомились з проектом соціально-фінансової освіти «Афлатун», виробили методичні рекомендації.

Насамкінець для педагогів було проведено майстер-клас щодо виготовлення виробу «Кошенятко» з покидькового матеріалу, якому, при бажанні, можна завжди дати «друге життя».

Більше фото дивитись тут


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень