A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Нарада директорів закладів освіти Городнянської міської ради

Дата: 26.04.2019 12:09
Кількість переглядів: 111

25 квітня у відділі освіти Городнянської міської ради відбулась нарада директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти за участю представника Городнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Чернігівській області.

         У ході наради було розглянуто питання організації та проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей у пришкільних таборах і сезонному дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Полісяночка»; організації та проведення державної підсумкової атестації  у 4, 9 та 11 класах.

Мельник О. М, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городнянського районного управління ГУ Держпродспоживслужби, довела до відома директорів санітарно-гігієнічні вимоги до оздорових закладів, вимоги до дитячого харчування, медичного обслуговування, ведення обов’язкової документації.

Оліфіренко І.Б., головний спеціаліст відділу освіти, звернула увагу на Орієнтовні вимоги до проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти у 2018/2019 навчальному році.

Підбив підсумки наради начальник відділу освіти Г.Смоляр, який акцентував увагу директорів на охороні праці і безпеці життєдіяльності учасників освітнього та оздоровчого процесу, озелененні та упорядкуванні шкільних територій.

 

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень