A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання вчителів початкових класів

Дата: 27.02.2020 11:29
Кількість переглядів: 107

    26 лютого   2020 року  на базі Городнянського ліцею №2  відбулося засідання методичного об”єднання  вчителів 3 та 4 класів закладів загальної середньої освіти  Городнянської та Тупичівської ОТГ.

    Педагоги відвідали показовий урок з літературного читання  у 4-А класі, проведений Новик Л.П., учителем-методистом, учителем вищої кваліфікаційної категорії, учителем початкових класів  Городнянського ліцею №2. Тема уроку: «Мудрим ніхто не вродився, а навчився. Леся Українка. Біда навчить (казка)».   Урок проведено на високому методичному рівні, глибоко продумано кожен етап, використано ІКТ, інтерактивні форми та методи  навчання: робота в групах, коло Вена, РАФТ, передбачення та ін.. Цікаво пройшла мовна розминка з використанням різних емоційних станів, міміки та жестів учнів. Плідно та творчо  працювали діти над створенням «товстих» запитань, заміною синонімів, уточненням природничих понять, перевтіленням у казкових героїв.

   Л.П.Новик поділилася з колегами досвідом своєї роботи з проблеми «Роль  художньо-мовленнєвої діяльності молодших школярів у розвитку комунікативної компетентності».

    Т.В. Лавренко, соціальний педагог Городнянського ліцею №2, та С.В.Панасевич, психолог Городнянського ліцею №2, провели з присутніми тренінг «Педагогіка партнерства».

  Вчителі початкових класів   були задоволеними, з позитивними емоціями залишали  засідання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень