A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання вчителів початкових класів

Дата: 22.11.2019 10:54
Кількість переглядів: 128

     21 листопада   2019 року  на базі Городнянського ліцею №2  відбулося засідання методичного обєднання  вчителів 3 та 4 класів.

    Педагоги відвідали показовий урок з української мови  у 4 класі, проведений Коновальчук І.О., учителем початкових класів  Городнянського ліцею №2. Тема уроку: «Повторення вивченого про прикметник як частину мови. Роль прикметників у мовленні».  Нестандартний  сучасний урок проведено у формі подорожі. Було  використано ІКТ, інтерактивні форми навчання: робота в групах, парах, елементи сторітелінгу.  Саме робота в групах сприяє набуттю навичок спілкування та співпраці,  дає можливість усім учням активно працювати, застосовувати на практиці вміння активного слухання, сприяє виробленню спільної думки.

   І.О.Коновальчук поділилася з колегами досвідом своєї роботи з проблеми «Розвиток творчого потенціалу молодших школярів шляхом використання інтерактивних технологій».

 Н.В.Хуторна, методист методичного кабінету, пояснила, як буде здійснюватися  підвищення кваліфікації педагогічних працівників із січня 2020 року за новим Порядком.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень