A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Стипендіати Городнянської міської ради

Дата: 15.10.2019 10:46
Кількість переглядів: 102

08 жовтня 2019 року відбулося засідання комісії з призначення стипендій Городнянської міської ради обдарованим дітям, яка розглянула подання із закладів загальної середньої освіти про претендентів на призначення стипендій. Всього було визначено сім кандидатур на отримання стипендії.

Члени комісії при розподілі річного стипендіального фонду врахували результативність навчальних досягнень, перемог претендентів у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, ІІІ та ІV етапів Міжнародного конкурсу знавців рідної мови імені Петра Яцика, інших конкурсів, змагань, експедицій, відповідно до Положення про встановлення стипендій Городнянської міської ради обдарованим дітям, затвердженого восьмою (26) сесією сьомого скликання Городнянської міської ради від 18 вересня 2018 року.

За рішенням комісії право на отримання стипендій міської ради отримали дев’ятикласниця Анна Пінчук та десятикласниця Софія Козаченко з Городнянського ліцею № 1; дев’ятикласники Даніїл Бучин та Вікторія Приходько, десятикласники Катерина Серегова та Єлизавета Коваленко з Городнянського ліцею № 2 і одинадцятикласниця Смичинського ліцею Вероніка Лашук.

Стипендія обдарованим дітям виплачуватиметься із вересня нинішнього року по червень включно наступного. Її загальний фонд складає сім тисяч гривень.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень