A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Перший зональний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» у номінації «Історія»

Дата: 25.11.2019 10:16
Кількість переглядів: 137

    14 листопада на базі Городнянського ліцею № 1 відбувся перший (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Історія».

У конкурсі взяли участь троє вчителів Плотникова В.В. (Городнянський ліцей №2), Михальченко В.К. (Бутівський ліцей), Козир О.М. (Автуницька ЗОШ І-ІІ ст.)

          Конкурсанти підготували презентації з досвіду роботи, проходили тестування з педагогіки, психології та фахової майстерності. Також виконували конкурсне випробування «Практична робота», демонструючи вміння визначати основні тенденції історичного періоду та місце в них окремих подій, зв’язок між історичними подіями і процесами, складові історичних процесів і подій шляхом виконання графічної роботи та «Методичний експромт», в якому конкурсанти мали можливість адаптувати власну педагогічну ідею (методи, прийоми роботи) до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів.

За рішенням журі першого зонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації «Історія» об’єднану зону на обласному етапі буде представляти Плотникова Валентина Володимирівна, вчитель історії Городнянського ліцею №2.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень