A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів предметів природничого циклу

Дата: 11.12.2019 09:42
Кількість переглядів: 129

             09 грудня на базі Бутівського ліцею відбулося засідання методичного об’єднання вчителів предметів природничого циклу (хімії, географії, біології, екології). Показовий урок-мультимедійну презентацію з біології в 10 класі з теми «Вітаміни, їх роль в обміні речовин» провела вчитель біології ІІ кваліфікаційної категорії Павленко Світлана Анатоліївна. Показовий урок з географії у 6 класі з теми «Вулканізм та процеси, що його супровожують» провів учитель географії вищої кваліфікаційної категорії  Гриценко Юрій Михайлович.

       Світлана Анатоліївна на своєму уроці використала ІКТ, групову форму роботи,  гру, білогічний диктант, самостійну роботу учнів, тести. Юрій Михайлович використав на уроці географії ІКТ, відеофрагмент, самостійну роботу учнів з географічними атласами, контурними картами, цікаву інформацію (повідомлення) учнів з теми уроку.

      Обидва уроки насичені великим об’ємом інформації, міжпредметними зв’язками, формуванням предметних та життєвих компетентностей школярів. Показові уроки проведені на високому рівні, заслуговують на увагу.

          С.А.Павленко поділилася з колегами досвідом своєї роботи з проблеми «Формування життєвих компетентностей учнів на уроках біології, основ здоров’я, хімії» (презентація).

          Ю.М.Гриценко, як вчитель, який атестується на підвищення вищої кваліфікаційної категорії, презентував свій досвід роботи з проблеми «Використання ІКТ на уроках географії як засіб посилення мотивації школярів до вивчення предмета та підвищення якості знань».

      О.О.Сорока, методист методичного кабінету, зробила аналіз підсумків ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із предметів природничого циклу- екології, біології, географії, хімії та ознайомила вчителів із графіком проходження обласних вебінарів щодо підготовки учнів до ІІІ етапу інтелектуальних змагань.

                Члени методичного об’єднання переглянули презентацію та заслухали виступ Грабовця Сергія Івановича, вчителя хімії Смичинського ліцею – лауреата І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «Хімія», що пройшов на базі Михайло-Коцюбинської гімназії  (Михайло-Коцюбинської ОТГ Чернігівського району).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень