A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Нарада з питань підготовки та проведення оздоровчої кампанії 2019 року

Дата: 23.05.2019 09:35
Кількість переглядів: 92

16 травня відбулась нарада-семінар для керівників пришкільних таборів закладів загальної середньої освіти за участю представників відповідальних служб району.

         У ході наради були визначені головні завдання літньої оздоровчої кампанії. Начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Городнянського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області О.М. Мельник довела до відома учасників вимоги санітарно-протиепідемічного режиму та організації харчування в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

         На забезпеченні пожежної та техногенної безпеки під час організації та проведення оздоровчої кампанії наголосив Д.В.Скоробагатько, провідний інспектор Городнянського РС УДНС України в Чернігівській області.

         Також керівники пришкільних таборів ознайомились із вимогами щодо організації роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах відпочинку.

         Підсумки наради підвела Н.Б.Курицька, методист відділу освіти Городнянської міської ради, яка звернула увагу керівників таборів на нормативно-правове забезпечення організації оздоровчої кампанії та вимоги до ведення необхідної документації пришкільного табору.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень