A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Про участь вихованців Городнянської станції юних техніків у обласному етапі Всеукраїнських відкритих заходів учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові моделі)

Дата: 26.02.2019 09:33
Кількість переглядів: 112

22 лютого 2019 року на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з автомодельного спорту (трасові моделі).

Основна мета заходу - виявлення кращих гуртківців, які засвоїли технологічні прийоми, уміння і навички у проектуванні, виготовленні та запуску трасових моделей автомобілів.

У змаганнях взяли участь 13 вихованців віком 9 – 17 років з Городнянської станції юних техніків, Прилуцького міського Центру науково-технічної творчості молоді та Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Змагання проводилися в класі моделей «Юніор». За підсумками рішення суддівської колегії вихованці Городнянської СЮТ стали лауреатами обласного етапу змагань з автомодельного спорту.  Учасники змагань отримали безцінний досвід, спілкуючись з однодумцями та їх наставниками. А ще кожній дитині вручили цінні подарунки від спонсора змагань – страхової компанії «Грандвіс». Бажаємо юним спортменам вдалих стартів та нових перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень