A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Методичне об’єднання вихователів ЗДО

Дата: 26.11.2018 08:51
Кількість переглядів: 89

22 листопада 2018 року на базі закладу дошкільної освіти №1 міста Городні відбулось перше засідання методичного об’єднання вихователів ЗДО району з проблеми «Комплексний підхід до формування пізнавальної активності як чинник соціалізації дітей дошкільного віку», на якому було детально розглянуто питання «Формування логіко-математичної та сенсорно-пізнавальної компетенції дітей дошкільного віку засобами інновацій».

У ході засідання присутні мали змогу актуалізувати свої знання щодо програмових вимог Базового компоненту дошкільної освіти з освітньої лінії «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі», поновити та поповнити банк даних інноваційних педагогічних технологій, що сприяють розумовому розвитку дітей дошкільного віку. Зокрема ознайомились із авторськими розвиваючими іграми В.В. Воскобовича та його «Казковими лабіринтами гри».

До уваги учасників було представлено комплексне заняття з пріоритетом логіко-математичного розвитку «У країні геометричних фігур» у старшій групі (вихователь Лобач Ольга Василівна), під час якого дошкільнята показали свої знання геометричних фігур та вміння працювати з геоконтами.

Після переглянутого педагоги вправлялися у виготовленні розвиваючої гри ГЕОКОНТА під час майстер-класу, проведеного О.Лобач. Насамкінець керівник методичного формування Редюк О.М. (вихователь-методист ЗДО №1) презентувала слухачам матеріал на тему  S t r e a m – о с в і та.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень