A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Відбулося спільне засідання психолого-педагогічної студії практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти

Дата: 18.12.2018 08:37
Кількість переглядів: 92

13 грудня 2018 року на базі Городнянської гімназії відбулося спільне засідання психолого-педагогічної студії практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти під керівництвом Панасевич С.В., методиста з психологічної служби  Городнянського РМК з проблеми «Організація профілактичної та корекційної роботи з дітьми девіантної поведінки».

Тренінгове заняття з теми «Ми за здоровий спосіб життя!» для здобувачів освіти  9-х,  10-х  класів провела соціальний педагог Городнянської гімназії Мартинюк І.О. Заняття пройшло на належному методичному рівні, з використанням ІКТ.

Під час тренінгу учні  мали змогу стати учасника психодрами,  створити власні «моделі здоров'я»,  а також  дізнатись про негативні наслідки паління та вживання алкоголю. В кінці зустрічі діти отримали пам'ятки «Збережи здоров'я».

По завершенню тренінгового заняття соціальний педагог Мартинюк І.О. представила до уваги колег творчий звіт з проблеми «Формування здорового способу життя у дітей та підлітків шляхом реалізації профілактичної функції з урахуванням індивідуальних та вікових особливостей».

Після творчого звіту методист з психологічної служби РМК Панасевич С.В. познайомила всіх присутніх з переліком діагностичних методик щодо виявлення та протидії домашньому насильству який  схвалений вченою  радою Українського науково-методичного центру  практичної психології і соціальної роботи Національної академії педагогічних наук України.

Також для ефективної організації роботи з сім'ями, які опинились у складних життєвих обставинах, працівники психологічної служби безкоштовно отримали збірники «Арт-терапія та арт-педагогіка в допомогу батькам та дітям в складних життєвих ситуаціях» (автор Олена Тараріна).

Засідання психолого-педагогічної студії пройшло згідно плану роботи в сприятливій психологічній атмосфері.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень