A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

ВИЗНАЧЕНО ПОРОГОВІ БАЛИ «СКЛАВ/ НЕ СКЛАВ» ІЗ СІМОХ ПРЕДМЕТІВ

Дата: 27.07.2020 08:09
Кількість переглядів: 99

24 липня на інформаційних сторінках учасників буде розміщено результати ЗНО з української мови і літератури, історії України, іноземних мов, біології за шкалами 100–200 балів і 12-бальною (із предметів, результати тестувань з яких зараховують як оцінку за ДПА).

Сьогодні відбулося друге засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав». Було визначено пороговий бал «склав/не склав» для тестів з української мови і літератури, історії України, англійської, іспанської, німецької, французької мов, біології. Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з української мови і літератури, що відповідає 22 тестовим балам, з історії України – 25, з іноземних мов – 17, з біології – 22. Для осіб,  які здобували повну загальну середню освіту мовою, що не належить до слов’янської групи мов, або мовою корінних народів, встановлено адаптивний поріг, що відповідає 15 балам.

Від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з кожного з названих нижче предметів, поріг «склав/не склав» не подолали: з української мови і літератури 8,32% осіб, з історії України – 13,19%, з англійської мови – 7,35%, іспанської мови – 11,3%, німецької мови – 11,4%, французької мови – 7,8%, з біології – 5,51%.

Звертаємо увагу, що учасники тестування поточного року зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з української мови і літератури, історії України, іноземних мов, біології буде розміщено на інформаційних сторінках учасників 24 липня.

Засідання експертної комісії зі встановлення порога «склав/не склав» з географії, хімії відбудеться 28 липня.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень