A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об’єднання вчителів математики

Дата: 05.12.2018 08:02
Кількість переглядів: 97

27 листопада на базі Смичинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання методичного об’єднання вчителів математики. Показовий урок з геометрії в 9 класі з теми «Розв’язування задач на скалярний добуток векторів» провела Тітова В.В.. Урок пройшов на належному методичному рівні з використанням мультимедійних засобів. Учні були досить активними, працювали протягом уроку.

Валентина Василівна поділилась досвідом роботи з колегами з проблеми «Індивідуально-диференційований підхід до учнів на уроках математики».

Коробко Олена Миколаївна, вчитель математики Городнянської гімназії, керівник методичного об’єднання, ознайомила присутніх з матеріалами обласного семінару з проблеми «ЗНО з математики – 2019».

Вчителі Кожем’яченко С.О. (Бутівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Кащпур О.В. (Смичинська ЗОШ І-ІІІ ст.) провели практикум по розв’язанню олімпіадних завдань з предмета.

Грибовська Н.В., заступник директора школи з навчально-виховної роботи, ознайомила вчителів зі школою. Засідання методичного об’єднання вчителів математики пройшло згідно плану роботи.      

 
 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень