A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городнянської міської ради

Засідання методичного об'єднання вчителів 3-іх класів закладів загальної середньої освіти

Дата: 14.03.2019 08:00
Кількість переглядів: 114

      12 березня  2019 року на базі Городнянської ЗОШ  І ст.  відбулося засідання методичного об'єднання  вчителів 3-іх класів.  Засідання проходило згідно плану.

      Було відвідано показовий урок математики у 3-А класі,  вчитель  Гончар Людмила Іванівна. Тема уроку  «Ділення трицифрових круглих чисел на одноцифрове. Задачі, які розкривають зміст ділення». На уроці вдало використано ІКТ, міжпредметні зв?язки з природознавством , українською мовою. У підсумку уроку кожен учень оцінив свою роботу, заповнивши картку самооцінки  . У класі створена відповідна атмосфера, яка сприяє навчанню та розвитку пізнавальних інтересів учнів.

    А також відвідано показовий урок української мови в 3-В класі, вчитель Бондаренко Ганна Миколаївна. Тема уроку «Прикметники-антоніми». Завдяки використанню на уроці ІКТ було виконано багато різноманітних завдань, вправ. Учням було цікаво, матеріал подавався в ігровій формі, працювали вони в групах, парах.

       Гончар Л.І., учитель початкових класів, учитель вищої категорії, «старший учитель» Городнянської ЗОШ І ст. , презентувала свій досвід роботи  з проблеми «Активізація пізнавальної діяльності молодших школярів на уроках математики шляхом впровадження ігрових технологій » .  

    Бондаренко Г.М., учитель початкових класів,  учитель І кваліфікаційної категорії Городнянської ЗОШ І ст., поділилася досвідом роботи з проблеми «Активізація  пізнавальної  діяльності учнів  шляхом  використання  ІКТ». 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень